I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, February 5, 2011

NUR SHYUHAIDA MANAF

baru buat BLOG lahh .! setelah org ramai dah mencipta aku baru na mencipta nya , haha. oke, oke firstly na kenalkan diri yang ta seberapa na HOWT  nie ,. NUR SHYUHAIDA BT ABD.MANAF yang agak comell ckit dari korang . berumur SWEET NINETEEN ! otw na ke 20 angka yang agak BESAR  jugak lahh .bak kata bf aku 21 nanty dah boleh pegi mengundi haha ade2 jelaa sayang nie.sambung balik cerita, aku sedang membusykan diri kt SEGi UC kota damansara dengan koss dip in NURSING .tu semua pilihan family aku ekott jee . kalo ekotkan kepala , aku nak koss lain . hurmm tapelaa mama punya pasal . dia nak aku ekot jejak langkah nenek aku yang seorang STAFF NURSE.okelahh sampai sini jee. end of story LIFE MUST GO ON ! chill ! :)

No comments:

Post a Comment