I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, May 1, 2011

sayang saya :)


SAYANG SAYA !

ISHAMUDIN MUSA
comellkan dia haha 
geli aku 
si pendek yang NAKAL and GEDIK
hahaha
PEMBULI terhebatt
dia sangat suka BULI aku sampai nek geram 
grr !
suka panggil aku GEMUK
then slalu bawak aku gi makan lepass tu dok bebel takot makin gemuk 
hehehe
dia sabar jee dengan perangai aku yg tak mkn saman nie 
hehe
I SAYANG YOU LAA
mana ade orang lain lagi dah 
kau jelaa BOYFRIENDS aku 
PENGARANG JANTUNG 
hahaha 
*sentimental value
yess , yess i memang kuat CEMBURU
tapi kau tolong laa jangan buat perangai
you ,
you memang garang tapi i ta takott pown 
hehe
dia suka tengok MOVIE , B'CUTY sana sini semua dia
aku ekott jee . hehe
dah dia ajak :)
you tamaw nowty2 taw .
i SAYANG you doe 
i love you more , more and more
:)
I LOVE YOU 

No comments:

Post a Comment