I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, February 10, 2011

cuty seminggu dah abess

urmm lama menyepi.. pejam celik pejam celik kejapp jee dah seminggu . cuty pown dah na abess. start nie truss PRACTICALL yang agak membosannkan. hurm na cite laa sepanjang aku cuty seminggu nie mcm2 lahh aktiviti yg b'faedah n tak b'faedah aku buat ngan kwn2 n family . ahad isnin aku ta keluar sbb malass n tade duit . bila selasa aku teman atok aku pegi ambik duit sawit then dia hulur lahh rm100 kt aku . duit tu aku plan na repair rambutt . patuu mlm aku keluar lepak MCD  dengan kwn2 aku shila n eddy kwn yg HARUSS lepak bila balik bp . dan MCD jugak laa tepat kami b'gurau senda n dga cerita masing2 . kalo tak MCD mesty MARIAM traficlight hahaha..sambung balik cerita duit aku dah abess lahh . akuu mengeluhh then bf aku si HAFIZ tu mara sbb boross. dia kata "duit tu elok buat beli JERSI MALAYSIA yg kau nak sngatt tuh" hahaha aku ta fikir lngsung time tuh .hee mybe seronok sangat dpt duit uhhh .then esoknya aku keluar lagi tai aku ta keluar duit sbb kwn aku blnja . thanks LABAU next tme lepak lagi yee .hehe.then jumaat mlm aku dah balik dah .family aku anto kott.urmm dah laa smpai cni jelaa . na taiip panjang2 KEYBOARD nie mcm sengall . haha 


                                       rambutt selepass TREATMENT
                                                      nak macam niee :(

No comments:

Post a Comment